Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Školní batohy a aktovky Step by Step: Který model vybrat?

Školní batohy a aktovky Step by Step: Který model vybrat?

Tipy pro rodiče školáků 25. 8. 2024
Tereza Kotilová
Lámete si hlavu nad tím, jaký školní batoh či aktovku z dílny Step by Step vybrat? V čem se jednotlivé modely liší a jaké jsou jejich hlavní přednosti? To jsme pro vás přehledně porovnali v tomto článku. Pojďme se společně podívat na detaily aktovek a školních batohů Step by Step, na které máte záruku 4 roky.

Školní aktovka Step by Step CLOUD

Odlehčená školní aktovka Step by Step CLOUD se pyšní pouhými 990 gramy, přesto může nabídnout dost prostoru pro výukové materiály, veškeré školní potřeby i speciální kapsu na svačinu. Za svou nízkou hmotnost vděčí aktovka obzvlášť lehké konstrukci z high-tech sklolaminátu. 

Aktovka Step by Step CLOUD je ideální od 1. do 4. třídy ZŠ pro drobné školáky od 100 do 150 cm výšky. Možnost plynulého výškového nastavení ramenních popruhů pomocí otočného mechanismu uvnitř aktovky zajišťuje přesné nastavení přímo na zádech dítěte.

Materiál je odlehčený, odolný a voděodolný – trvale udržitelný a ekologicky nezávadný, 100% PCF free, vyrobený ze 100% recyklovaných PET lahví (z 37 PET lahví).

Aktovku si navíc každý školák může ozdobit pomocí vyměnitelných 3D obrázků Magic Mags.

Tahle aktovka s dětmi nějakou dobu poroste a vždy perfektně padne. 

Záruka 4 roky!
 


 

Školní aktovka Step by Step GIANT

Prostorný školní batoh Step by Step GIANT se pyšní pouhými 990 gramy s objemem 23 litrů. Školní batoh GIANT, do kterého se vejde vše potřebné od pera až po sportovní potřeby, se velice dobře hodí pro prvňáčky.

Batoh Step by Step GIANT je ideální od 1. do 4. třídy ZŠ. Dokonale ergonomicky polstrovaná prodyšná záda a výškově a délkově nastavitelné polstrované popruhy zaručují zdravý vývoj zad dítěte. Proto školní aktovky a batohy Step by Step získaly certifikát AGR

Materiál je odlehčený, odolný a voděodolný – trvale udržitelný a ekologicky nezávadný, 100% PCF free, vyrobený ze 100% recyklovaných PET lahví.

Školní batoh si navíc každý školák může ozdobit pomocí vyměnitelných 3D obrázků Magic Mags.

Do tohoto prostorného batohu se dětem vejde opravdu vše, co do školy potřebují.

Záruka 4 roky!


 

Školní aktovka Step by Step 2v1 PLUS

Přehledná jednokomorová aktovka Step by Step 2v1 PLUS o objemu 19 litrů a váze 1200 gramů v sobě zároveň ukrývá i batoh. Aktovku změníme na batoh snadným vyjmutím bočních a čelních zpevňujících šablon. Šablony s dětskými motivy, písmeny a číslicemi lze po vyjmutí použít pro malování.

Aktovka má možnost plynulého výškového nastavení ramenních popruhů pomocí otočného mechanismu uvnitř aktovky, zajišťuje tak přesné nastaven přímo na zádech dítěte.

Látka aktovky je vyrobena ze 100% recyklovaných PET lahví (na 1 set se spotřebovalo 34 ks lahví 0,5 l) bez použití škodlivé impregnace – PFC FREE. 

Školní brašnu si navíc každý školák může ozdobit pomocí vyměnitelných 3D obrázků Magic Mags.

Aktovka, která se lusknutím prstu změní v batoh? To musíte mít.

Záruka 4 roky!

Školní aktovka Step by Step 2v1 PLUS

 

Školní aktovka Step by Step SPACE

Prostorový zázrak s objemem 20 l a pohodlný společník, který chrání záda malých školáků při cestách do školy, to je školní aktovka Step by Step SPACE. Kvalitní a přehledná jednokomorová aktovka je ideální od 1. do 4. třídy ZŠ pro všechny školáky od 100 do 150 cm výšky

Rodiče i děti ocení ergonomicky tvarovaná záda s měkkým prodyšným polstrováním, nastavitelné popruhy na ramena ve tvaru S. Dokonalé polstrování zad a výškově nastavitelné polstrované popruhy zaručují zdravý vývoj zad dítěte

Látka aktovky je vyrobena ze 100% recyklovaných PET lahví bez použití škodlivé impregnace – PFC FREE. 

Aktovku si navíc každý školák může ozdobit pomocí vyměnitelných 3D obrázků Magic Mags.

Školní aktovka, která s dětmi poroste a vždy jim perfektně padne.

Záruka 4 roky!

Školní aktovka Step by Step SPACE                                                                                     
 

Školní batohoaktovka Step by Step GRADE

Školní batohoaktovka Step by Step GRADE je flexibilní školní taška ve sportovním designu, která je velice příjemná na nošení. Váží pouhých 990 gramů, avšak unese až 22 litrů objemu.

Batoh má ultra lehká ergonomicky tvarovaná záda s měkkým prodyšným polstrováním a konstrukci ze sklolaminátu. Popruhy na ramena ve tvaru S jsou polstrované a nastavitelné. 

Látka batohoaktovky je vyrobena ze 100% recyklovaných PET lahví bez použití škodlivé impregnace – PFC FREE (celkem z 37 PET lahví) a je impregnována šetrnou impregnací na vodní bázi a PFC Free – bez škodlivých PFC chemikálií.

Batohoaktovku si navíc každý školák může ozdobit pomocí vyměnitelných 3D obrázků Magic Mags.

Školní batohoaktovka, která s dětmi poroste a vždy jim perfektně padne.

Záruka 4 roky!

Školní batohoaktovka Step by Step GRADE


 
Tak která je jak ušitá na míru zádům vašeho školáka?
 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.