Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Představujeme prodejny Agátina světa: Hradec Králové

Představujeme prodejny Agátina světa: Hradec Králové

Festivaly, akce, soutěže 9. 7. 2024
Tereza Kotilová
Máte prodejny? A mohli bychom je vidět? Jasně! Představujeme kamenné prodejny Agátina světa pěkně zblízka. Ať víte, kde nás najdete, jak se k nám dostanete, kdo vás obslouží, a co vás v jednotlivých Agátiných prodejnách čeká. Tak neváhejte a račte vstoupit. Vítá vás prodejna v Hradci Králové.

Představujeme prodejny Agátina světa: Hradec Králové
 
Prodejna Agátina světa se nachází přímo v centru na pěší zóně. Již čtvrtým rokem přináší radost dětem i rodičům na jedné z nejlepších adres v Hradci Králové. V první chvíli vás zaujme výloha, která je vždy krásně naaranžována. V okolí obchodu naleznete spoustu kaváren a příjemných míst.

Prodejna je ideálním místem, kde můžete objevovat svět kvalitních a kreativních hraček, které rozvíjejí dětskou fantazii a učí nové dovednosti.

O vaši spokojenost se v prodejně postarají zkušené a milé prodavačky Tereza, Jana a Lucka, které mají bohaté zkušenosti s produkty z Agátina světa a dokáží poradit, aby byl nákup hračky přesně na míru vašim potřebám.

🎪 Každoročně v Hradci Králové můžete navštívit Agátin hravý festival, kde si společně s dětmi můžete vyzkoušet spoustu kreativních her, rozvojových hraček i školních batohů.

🎨 Během roku na této prodejně probíhají Agátiny hravé dílničky.
 
Představujeme prodejny Agátina světa: Hradec Králové

👉 Kde přesně se prodejna nachází, a jak se do ní dostanete?

Prodejna se nachází přímo v srdci města, na pěší zóně v centru Hradce Králové, mezi náměstím Svobody a Masarykovým náměstím. 

  • pěšky: prodejna se nachází přímo v centru na pěší zóně
🚗 Parkování:
Prodejna je velice dobře dostupná pěšky, tím že je přímo na pěší zóně. Avšak pokud k nám jedete autem, využijte nejbližší parkoviště Tylovo nábřeží.

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.

Představujeme prodejny Agátina světa: Hradec Králové
 

👉 Co návštěva maminky s kočárkem?

Nebojte se k nám přijít i s kočárkem. Naše prodejna je přístupná a připravena na potřeby maminek s malými dětmi.
 

👉 Proč se na prodejně zastavit osobně?

Osobní návštěva u nás stojí za to! Zatímco budete vybírat s pomocí našich milých prodavaček, vaše děti budou rozvíjet svou kreativitu s našimi interaktivními a tvořivými hračkami. Užijte si nakupování bez stresu a s radostí.

Jelikož je prodejna součástí historického centra města, najdete v okolí spoustu příjemných kaváren, restaurací a dalších nákupních příležitostí.

Právě na této královéhradecké prodejně probíhá: Individuální zkoušení školních batohů. 👉 Rezervujte si termín a přijďte společně se školákem vybrat školní batoh pro nadcházející školní sezónu.


 

👉 Jaké produkty na této prodejně nejvíc frčí?

Přijďte se podívat a najděte tu pravou hračku pro své děti.

 

👉 Terezy výběr z Agátina světa pro vás

Tereza je naší expertkou na knížky a kreativní sady. Své dvě dcery už provedla světem desítek kreativních setů a díky tomu vám může skvěle poradit. Celá její rodina miluje deskové hry a pravidelně se účastní mistrovství světa v deskových hrách – doma u jídelního stolu!

Kreativní sady
 

👉 Jany výběr z Agátina světa pro vás

Jana se specializuje na potřeby pro miminka a hračky rozvíjející motoriku malých dětí. Její oblíbenou značkou je Lilliputiens, která nabízí krásné a bezpečné hračky pro nejmenší. Z novinek si oblíbila dětskou kosmetiku značky Jack N' Jill, která je nejen šetrná k dětské pokožce, ale také ekologicky přívětivá.

 

👉 Lucčin výběr z Agátina světa pro vás

Lucka studuje pedagogiku se specializací na malé děti a logopedii. Její znalosti a zkušenosti ji činí opravdovou expertkou na didaktické hračky a hračky rozvíjející dětské schopnosti podle montessori principů. Díky svému studiu dokáže přesně doporučit, které hračky pomohou vašim dětem rozvíjet se tím správným způsobem.
 

Využijte prodejnu pro své online nákupy s výhodou "vyzvednutí zdarma" – nejenže jde o úsporu času, ale na místě se můžete inspirovat pro příští koupi a nechat si odborně poradit.

Přijďte se k nám podívat a zažijte radost z nakupování v Agátině světě v Hradci Králové!

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.