Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Představujeme prodejny Agátina světa: České Budějovice

Představujeme prodejny Agátina světa: České Budějovice

Festivaly, akce, soutěže 7. 6. 2024
Tereza Kotilová
Máte prodejny? A mohli bychom je vidět? Jasně! Představujeme kamenné prodejny Agátina světa pěkně zblízka. Ať víte, kde nás najdete, jak se k nám dostanete, kdo vás obslouží, a co vás v jednotlivých Agátiných prodejnách čeká. Tak neváhejte a račte vstoupit. Vítá vás prodejna v Českých Budějovicích.

Představujeme prodejny Agátina světa: České Budějovice
 
Malá ale přehledná prodejna v blízkosti historického centra města, která v roce 2022 prošla rekonstrukcí. Od té doby je krásně vymalovaná a prosvětlená. I přes malý schůdek u vchodu je prodejna pohodlně dostupná pro maminky s kočárkem. Naleznete zde široký sortiment kreativních i didaktických her a hraček. Obslouží vás dvě věčně usměvavé prodavačky Irča a Laďka s profesionálním přístupem.
 
Představujeme prodejny Agátina světa: České Budějovice

👉 Kde přesně se prodejna nachází, a jak se do ní dostanete?

Prodejnu najdete v ulici Široká 13 v blízkosti historického centra města, kde si užijete spoustu dalších nákupních příležitostí i příjemné posezení u lahodné kávy.

  • MHD: bus, trolejbus – zastávka Metropol
  • pěšky: prodejna se nachází nedaleko Jihočeského divadla, 300 m ze zastávky Metropol
🚗 Parkování:
Parkování je v centru města složitější, ale možné. Najdete tu parkovací automaty.

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.

Představujeme prodejny Agátina světa: České Budějovice
 

👉 Co návštěva maminky s kočárkem?

I přes malý schůdek u vchodu je prodejna pohodlně dostupná pro maminky s kočárkem
 

👉 Proč se na prodejně zastavit osobně?

I přes menší prostory nabízí prodejna široký sortiment z Agátina světa.

Jelikož je prodejna součástí historického centra města, najdete v okolí spoustu příjemných kaváren, restaurací a dalších nákupních příležitostí.

Právě na této jihočeské prodejně probíhá: Individuální zkoušení školních batohů. Rezervujte si termín a přijďte společně se školákem vybrat školní batoh pro nadcházející školní sezónu.


 

👉 Jaké produkty na této prodejně nejvíc frčí?

 

 

👉 Laďky výběr z Agátina světa pro vás

Laďka s dcerami milují tvoření. Většinu kreativních sad Djeco mají doma, a tak vám Laďka může s přehledem doporučit ideální tvoření právě pro vás a vaše děti. Mladší dcera ráda šije postavičky od značky Avenue mandarine a na poličce si s oblibou vystavuje panenky Tinyly s jejich domečky. Společně si rády zahrají jakoukoliv karetní hru od značek Djeco, Mindok či Albi. Starší dcera, již školou povinná, má jak jinak než školní výbavu z Agátina světa, kde zvolila sladěný batoh, penál a sportovní pytel od značky Coocazoo.

 

👉 Irči výběr z Agátina světa pro vás

Irča už má syny dospělé, ale přesto se rádi celá rodina vrací ke společenským a logickým hrám nejčastěji od značky Mindok či Albi, kterých mají celou skříň. Když kluci chodili do školy, měli z Agátina světa školní batohy Topgal a Coocazoo.
 

 
Využijte prodejnu pro své online nákupy s výhodou "vyzvednutí zdarma" – nejenže jde o úsporu času, ale na místě se můžete inspirovat pro příští koupi a nechat si odborně poradit.

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.