Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily

NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily

Tipy na hry & hračky 25. 9. 2024
Tereza Kotilová
Rozhlížíte se po funkčním fotoaparátu pro vaše děti? Rádi byste, aby perfektně padl do malých dětských ručiček, něco vydržel, hezky vypadal a zároveň i slušně fotil? Pak vás naše novinka oslní. Pojďte si zazoomovat na dětské foťáky The Zoofamily.
NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily

Značka The Zoofamily se specializuje na bezpečnou dětskou elektroniku, kterou si zamilujete na první pohled. V jejich nabídce najdete jak kompaktní dětské fotoaparáty, tak instantní fotoaparáty s možností okamžitého tisku nebo velice hravé dětské vysílačky. Všechna zařízení jsou v designu zvířátek, a tak hravě inspirují děti k prozkoumání a poznávání světa kolem nich skrze objektiv fotooaparátu či reproduktor vysílačky.

Značka The Zoofamily dbá na životní prostředí. Za každý jeden prodaný fotoaparát zasadí The Zoofamily jeden strom. Cílem této iniciativy je ukázat, že svět technologií a ochrana přírody se můžou úspěšně prolínat.

  

Odolné dětské fotoaparáty ideální pro malé dětské ručičky

Všechny dětské interaktivní přístroje The Zoofamily jsou velmi lehké a vyrobené přímo pro malé dětské ruce. Tím, že perfektně padnou do ruky, se také snižuje možnost pádu a případného poničení. Ochranu fotooparátu navíc u některých přístrojů podporuje dvojitý kryt.

NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily
 

Opravdové fotografování a mnoho funkcí navíc

Každé zařízení je navrženo tak, aby se s ním dětem jednoduše pracovalo. Fotoaparáty nabízejí pro děti velmi dobré fotografické možnosti a umožňují jim reálně zachytit každodenní momenty v pěkných detailech. Fotoaparáty nabízejí rozlišení 3,2 či 4,8 MP (32 či 48 MP interpolovaně). Kromě fotografování mohou využívat také natáčení videí ve 1080p (full HD) a také jednoduše přepínat na selfie kameru. Nechybí ani možnost fotografování s barevnými filtry a rámečky, které děti milují.

Fotografování dětem pomůže rozvíjet různé dovednosti, jako je kreativita, pozorování, kritické myšlení, sociální dovednosti a v neposlední řadě jemnou motoriku. Kreativita s digitálním dětským fotoaparátem bude děti inspirovat k větší tvořivosti a propojení s kamarády, rodinou, přírodou.

"Pětiletý syn se na foťáček vyloženě vrhl a nechtěl ho dát z ruky, abych mohla zjistit, jak vůbec funguje. Bere ho všude s sebou a zkoumá, co a jak vyfotit, ptá se, jak to má udělat nejlépe, učí se nové věci s technikou a zároveň objevuje přírodu a svět. Doma si pak fotky pořád dokola prohlíží. Nejlepší dárek, co kdy dostal." Tereza P., spokojená zákaznice - přečtěte si její celou recenzi na foťák The Zoofamily.

Udělejte si obrázek, co který fotoaparát nabízí díky našemu přehlednému srovnávači, který jsme pro vás připravili, Chceme vám tak usnadnit rozhodování, který dětský foťák pořídit.

NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily

*Co je megapixel a interpolace:

Megapixel je jednotka, která udává rozlišení, tj. počet bodů na ploše snímače digitálního fotoaparátu. Toto rozlišení určuje schopnost zachytit detail a souvisí s velikostí výsledné fotky. Zoofamily má základní rozlišení snímače 3,2 nebo 4,8 megapixelů.

Interpolace je dopočítání pixelů (obrazových bodů) tak, aby se fotka zvětšila (z 3,2 na 32 MP, ze 4,8 na 48 MP, tj. 9344 x 5248 pixelů = bodů). Je to v podstatě “roztažení” fotky, kdy se mezi existující barevné body vloží body navíc. Tyto nové pixely mají barvu, která je vypočítaná jako průměr okolních pixelů. Interpolace je běžná a dělá to většina kompaktních fotoaparátů a mobilů. Nicméně považujeme za důležité to pro pořádek uvést. Zvětší fotku, ale může ji zároveň třeba rozostřit (protože dopočítává něco, co tam není). Poznáte to například při tisku na velký papír. (Pro srovnání: profesionální fotoaparáty mívají rozlišení 20 megapixelů.)

Každý je originál

Víte, co je skvělé na fotoaparátech The Zoofamily? Každý nabízí výzvu v kreativitě formou samolepek, které jsou součástí balení, a díky kterým si každé dítě přizpůsobí foťák k obrazu svému. Také můžete k foťáku zakoupit speciální silikonový obal ve stejném designu, do kterého foťák uložíte a bezpečně přenášíte buď na krku, nebo přes rameno jako kabelku. Jeho měkký a pružný materiál poskytuje spolehlivou ochranu před poškrábáním, prachem a drobnými nárazy.
 
NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily NOVINKA: Dětské foťáky a vysílačky The Zoofamily

 

Který foťák The Zoofamily bude ten váš?

Tak co, udělali jste vám jasno mezi fotoaparáty The Zoofamily a vy hned snáze víte, který vyberete? Pochlubte se nám výběrem a radosí vašich dětí z nového kreativního nástroje v naší facebookové skupině Agátina hravá poradna.


Přečtěte si srování funkcí dětského fotoaparátu Zoofamily s napodobeninou.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.