Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Nabídka Agátina světa pro půjčovny hraček

Nabídka Agátina světa pro půjčovny hraček

Tipy na hry & hračky 16. 9. 2020
Kristýna Křížová
Jste půjčovna s zaujaly vás naše rozvojové hry a hračky? Rádi byste je měli k dispozici ve vaší nabídce? Neváhejte si přečíst dvě varianty spolupráce, které nabízíme a kontaktujte nás s vaším výběrem.

Varianta 1: Malá Agáta

  • Sleva 25 % s min. nákupem 5 000 Kč + DPH
  • Tato varianta vám umožňuje nákup her a hraček vhodných pro půjčovny se slevou 25 %, a to při nákupu v minimální částce 5000 Kč + DPH. 
  • V této variantě neumožňujeme nákup z kategorií školních batohů a potřeb, knížek, potřeb pro miminka a některých značek, které vám napíšeme.

Varianta 2: Velká Agáta

  • Sleva 30 % s min. nákupem 5 0000 Kč + DPH.
  • Tato varianta vám umožňuje nákup her a hraček vhodných pro půjčovny se slevou 30 %, a to při nákupu v minimální částce 50.000 Kč + DPH. 
  • V této variantě neumožňujeme nákup z kategorií školních batohů a potřeb, knížek a potřeb pro miminka.

Vybrali jste si? 

Pak vás prosíme, vyplňte náš formulář a my se vám obratem ozveme zpět.
VYPLNIT  FORMULÁŘ
 

Proč nám dává smysl spolupráce s půjčovnami her a hraček?

V Agátině světě přemýšlíme nad životním prostředím a udržitelností při každém našem kroku, a tak nám spolupráce s půjčovnami dávají velký smysl. Hry a hračky se dostanou do pravidelného oběhu mezi rodinami, které je na plno využijí, a pak vrátí zpět. A takhle stále dokola a dokola. ♻️ Jelikož naše do našeho sortimentu vybíráme kvalitní hry a hračky, věříme, že vydrží v oběhu po dlouhá léta.

Přečtěte si více o udržitelnosti v Agátině světě.
Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.