Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Logické hry od Djeco ke stažení zdarma

Logické hry od Djeco ke stažení zdarma

Stáhněte si zdarma 25. 3. 2020 1 minúta
Kristýna Křížová
Labyrinty a úkoly zaměřené na pozornost a všímání si detailů patří mezi oblíbenou dětskou zábavu. Stáhněte svým dětem zdarma spoustu úkolů od ilustrátorů francouzské značky Djeco, které je spolehlivě a na dlouho zabaví.
Eric Héliot, který taktéž ilustroval oblíbené hry, jako je Bataflash, Přebíjená s pejsky či Blá blá blá, nakreslil 30 originálních labyrintů, které nyní můžete svým dětem stáhnout zdarma.

Logické hry od Djeco ke stažení zdarma

Dalším oblíbeným typem úkolů, které děti s chutí vyhledávají, je hledání detailů v celku. Eric Héliot proto také připravil pro děti 30 zábavných situací či scén, ve kterých se vždy ukrývají 3 detaily, které musí vaše děti hledat. Prvních 15 obrázků si stáhněte zde, dalších 15 na tomto odkazu.

Logické hry od Djeco ke stažení zdarma

Chcete více zábavy a procvičování logiky? Nakupujte oblíbené karetní a vyprávěcí hry ilustrované nejen Ericem Héliotem u nás v Agátině světě.

 

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.