Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Krosna Deuter: Skvělý parťák na celodenní túry s malými dětmi

Krosna Deuter: Skvělý parťák na celodenní túry s malými dětmi

S dětmi do přírody 23. 7. 2021 4 minuty
Tereza Kotilová
Doba výletů po krásách nejen české přírody je v plném proudu. Chystáte se také vyrazit třeba do hor a vyráží s vámi i pidi turista, který toho ještě svýma malýma nožkama tolik neušlape? Pak se jistě poohlížíte po ergonomickém dětském nosítku či kvalitní krosně na nošení dětí, kde si váš nejmenší společník bude moci chvíli oddechnout a načerpat novou energii na zbytek výletu.

Na celodenní túru s malými dětmi? S nosítky Deuter a hračkami Lilliputiens žádný problém

Praktická dětská krosna na dítě Deuter

Pokud jste vášnivými turisty, nemusíte se svého koníčku vzdávat jen kvůli tomu, že máte malé dítě a cesty dobrodružnou přírodou nejsou vždy sjízdné kočárkem. Vybavte se praktickou dětskou krosnou na záda od značky Deuter, která vám poslouží jako bytelné nosítko pro malého turistu s unavenýma nožkama a stejně tak do jejích úložných prostorů zabalíte i potřebné nezbytnosti na výlet. Využít můžete kapsu na zip pod sedačkou, dvě boční a jednu čelní kapsu.
 


Nosítko Deuter má vnitřní pohodlnou sedačku s polstrovaným sedem a příjemnou prodyšnou síťku na zádech, která zajistí cirkulaci vzduchu i v teplejších dnech. Bezpečnostní popruhy jsou konstruovány tak, aby udržely dítě v pohodlně přirozeném sedu. Výšku posedu lze snadno zregulovat a pro nohy využijete nastavitelné podpěrky.

Praktická dětská krosna na záda Deuter - bezpečnostní popruhyPraktická dětská krosna na záda Deuter - nastavitelné podpěrky nohou

Krosna na dítě Deuter lze nastavit i pro spokojenost vaší páteře, a to díky jednoduché obsluze polstrovaných ramenních popruhů a anatomicky tvarovaného bederního pásu. Pevná kovová konstrukce zaručí pohodlné usazení sedačky na zádech, které vyladíte k dokonalosti pomocí hrudního pásu.

Praktická dětská krosna na záda Deuter - pohodlné usazení sedačky na zádechPraktická dětská krosna na záda Deuter - anatomicky tvarovaná a vyztužená záda

Celková nosnost krosny Deuter je 24 kilogramů – 22 kg nosnost dítěte a 2 kg nosnost v úložných prostorech. Bezpečnost sedačky je certifikována zkušebnou TÜV.

TIP: Při balení se nezapomeňte vybavit praktickou cestovní lékárničkou od značky Deuter.
 
Cestovní lékárnička DeuterCestovní lékárnička Deuter
 

Výhody dětské krosny Deuter:

  • nastavitelná a polstrovaná záda
  • polstrované ramenní popruhy
  • polstrovaný a anatomicky tvarovaný bederní pás
  • pevná kovová konstrukce
  • úložné prostory pro nezbytnosti na výlet
  • nastavitelné podpěry pro dětské nohy
  • polstrovaný posed
  • zádová a boční prodyšné síťky pro odvětrávání
  • bezpečnostní pásy pro dítě
  • nastavitelná výška posedu dítěte
  • odnímatelný, vypratelný bryndáček
  • možnost rozložení konstrukce zajišťující pevné postavení na zem

 

Roztomilé hračky Lilliputiens nejen na cesty

A teď ještě ty prcky v nosítku něčím zabavit, když je zrovna nebude bavit pozorovat přírodu kolem nich nebo jim očka nepadnou únavou. Přibalte si do cestovní krosny malou, ale velice chytlavou hračku od značky Lilliputiens. Tato značka má ve svém portfoliu právě velice skladné pestrobarevné textilní hračky, které vždy něčím překvapí a vaše děti tak jistě na nějakou dobu zabaví. Jsou navíc lehké, takže vašim zádům kila navíc nepřidají.



Vybráno? Tak šťastnou cestu a pokud budete mít chuť, pošlete nám fotku z vašeho výletu s nosítkem Deuter či hračkou Lilliputiens. Udělá nám to velikou radost. Užijte si výlet!
 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.