Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Inspirace: tvoření z papíru s nejmenšími

Inspirace: tvoření z papíru s nejmenšími

Tipy pro výběr her a hraček 19. 6. 2017 1 minuta
Kristýna Křížová
Přijďte načerpat inspiraci, jak si s nejmenšími dětmi užít tvoření z papíru. Ukážeme vám tipy na jednoduché koláže z papíru, samolepkové obrázky či origami zvířátka.

Jak budeme tvořit?

Okamžik, kdy se plochý papír promění v krásné, trojrozměrné zvířátko, je pro malé děti kouzelný. Vyzkoušite si u nás poskládat několik jednoduchých zvířátek, která si pak budete moci sami poskládat doma. Inspirovat se budeme těmito krásnými sadami od francouzského Djeco:

 

Stříháme a lepíme koláže

Druhou inspirací bude skvělá sada od holandského SES. Naučí děti stříhat od jednoduchých po složitější tvary a pak si z vystříhaných dílků papíru tvořit koláže. Nechte se inspirovat tímto videem:


 








Jednoduché tvoření nejmenší dětičky

Máte-li úplně malé děti, pro které je skládání a stříhání ještě moc složité, můžete s nimi zkusit alespoň tvoření se samolepkami. Jako základ slouží obrázky, které nejsou zcela dotvořené. Děti pak samolepkami obrázky podle své chuti dotvářejí. S tímto principem pak můžete pracovat samozřejmě také sami doma.

 

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.