Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Dobrá hračka 2023: Fantazijní světy

Dobrá hračka 2023: Fantazijní světy

Festivaly, akce, soutěže 10. 4. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Letošní Agátin hravý festival opět přináší spoustu zábavy včetně hlasování v anketě Dobrá hračka 2023. Pojďte s námi odhalit nominované hry a hračky v kategorii fantazijních světů. Zapojit do hlasování se může každý jak online tak přímo na festivalu.
Dobrá hračka 2023: Fantazijní světy
 

Kategorie Dobrá hračka 2023: Fantazijní světy

Všechny děti mají velice bujnou fantazii a každý den nám do ní pootvírají svá vrátka. Taky občas valíte oči, co jsou vaše děti schopné vymyslet za příběhy, postavy, hry či tvorbu? Spousta hraček může dětem pomoct jejich fantazii rozvíjet a posouvat ji zase kousek dále do jiných rozměrů.

Svět dětí je plný fantazie a her. Někdy jsou nápady dětí tak velkolepé, že dokážou vtáhnout do děje i nás rodiče. No řekněte, kdy naposledy jste se stali obětí pirátské lodi, chrabrým rytířem nebo princeznou v nesnázích? V Agátině světě najdete herní světy plné fantazie pro holky i kluky. 

Nejen holčičky mají rády domečky pro panenky a své kamarády, ve kterých si s nimi mohou hrát a vymýšlet jim jejich každodenní dobrodružné příběhy. Objevte i netradiční domečky, které tuto hru zase trošku oživí.

Jelikož děti rády napodobují rodiče, tak péče o miminko je pro ně naprosto přirozenou hrou. Co takhle to zkusit s panenkami Pomea.

👉 Na našem blogu najdete mnohem více článků na různá témata z oblasti fantazie, stačí si vybrat a můžete se s chutí začíst.

👧💬 Pojďte si s námi povídat na téma fantazijní světy do naší facebookové skupiny Agátina hravá poradna.
 

Nominace Dobrá hračka 2023: Fantazijní světy

Pojďte hlasovat v kategorii Fantazijní světy a ovlivněte tak, která hra či hračka z tohoto výběru letos získá ocenění Dobrá hračka 2023

👉 Hlasovací formulář najdete zde.

Do semifinále se probojovaly tyto tři produkty:
 

👉 Vítěze všech kategorií najdete pohromadě zde.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.