Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog DJECO – karetní hry

DJECO – karetní hry

Pravidla her ke stažení 15. 1. 2023 2 minuty
Kristýna Křížová
Oblíbené karetní hry pro děti vhodné na doma i na cesty.

 

Název hry: Batamo - válka slov, originální název: Batamo, kód: DJ05189.
Popis: Výborná hra na procvičení slovní zásoby, při které si děti musí lámat hlavičku nad písmeny ve slovech. Kdo si vzpomene jako první?
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Hledej a najdi, originální název: MiniMatch, kód: DJ05175
Popis: Hra pro děti zaměřená na rozvoj postřehu, vnímání detailů a pohotovosti. Položte doprostřed stolu velkou kartu se spoustou obrázků a hledejte co nejrychleji obrázky na svých kartách, které se nacházejí i na velké kartě. Pravidla ke stažení

Název hry: Kdo s koho? - Přebíjená pro nejmenší se zvířátky,
o
riginální název: Batanimo, kód: DJ05177
Popis: Procvičte si pozorovací talent a vizuální paměť. Hráči otáčejí karty ze svého balíku a ten, kdo má na obrázku největší zvíře, bere karty ostatních. Pravidla ke stažení

Název hry: Malé dvojice, originální název: little Match, kód: DJ05061
Popis: V této karetní hře je vše uzpůsobeno pro malé děti - délka hry, ilustrace i jednoduchá pravidla. Cílem hry je zbavit se všech svých karet. Pomozte zvířátkům správně se seřadit!
Pravidla ke stažení

Název hry: Malé rodinky, originální název: little Family, kód: DJ05062
Popis: Zvířátka hledají své přátele – pomozte jim je najít! Vše je uzpůsobeno pro malé děti - délka hry, ilustrace i jednoduchá pravidla. Úkolem hráčů je vytvořit a získat co nejvíce dvojic.
Pravidla ke stažení

Název hry: Píp, píp, originální název: Pouet! Pouet!, kód: DJ05152
Popis: Smích a zábava zaručena! Úkolem hráčů je za pomoci zvuků nebo pantomimy uhodnout, co je zobrazeno na kartě. Skvělá hra i pro menší děti, které ještě neumí číst. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Monstrio, originální název: Monstrio, kód: DJ05086
Popis: Naučte se riskovat! Halloween je v plném proudu! Prozkoumejte strašidelný dům v sousedství a najděte sladkosti ukryté různými příšerkami. 
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Pusu na dobrou noc a spát!, originální název: Bisous Dodo, kód: DJ05176
Popis: Milá hra pro nejmenší děti, ideální před spaním. Sbírejte karty, uložte panáčka do vystlané postýlky v krabičce od karet a až usne, vyberte si odměny uvedené na kartách. Pravidla ke stažení

Název hry: Sardinky, originální název: Sardines, kód: DJ05161
Popis: Akční hra rozvíjející postřeh a paměť. Každá konzerva obsahuje různé sardinky: elegantní dámy či fešácké džentlmany, plavce a plavkyně, sardinku - havajskou parádnici atp. Najdete mezi svými kartami ty, které byly v konzervě? Pravidla ke stažení

Název hry: Skeleton - Bogoss, originální název: Bogoss, kód: DJ05160
Popis: Jedná se o zábavnou a trochu strašidelnou hru. Cílem hráčů je sbírat karty a dát dohromady celou kostru (2 nohy, 2 ruce, lebku a trup).  
Pravidla ke stažení


Název hry: Hádej barvy, originální název: Color Connect, kód: DJ05088
Popis: Týmová karetní hra je určená pro 4-6 hráčů od 6 let. Dokážete propojit své myšlenky s myšlenkami svého partnera a představit si to samé? Čím více synchronizujete myšlení, tím více karet vyhrajete! 
Pravidla ke stažení

Název hry: Zlatý vlak, originální název: Golden Train, kód: DJ05084
Popis: Na železnici na Divokém západě je možné všechno! Železniční společnosti tvrdě bojují o to, kdo získá nejdelší vlakovou soupravu. Cílem hry je sestavit co nejdelší vlak a zaútočit na vagóny soupeřů, aniž by vás chytil šerif. Pravidla ke stažení

Název hry: Spooky Boo!, originální název: Spooky Boo!, kód: DJ05098
Popis: Karetní hra, která prověří vaši paměť a děti si procvičí počítání. Cílem hry je jako první snížit hodnotu svých karet na 5 nebo méně bodů. Jakmile si jeden z hráčů myslí, že má 5 a méně bodů, řekne: „Spooky Boo!“ a kolo hry končí.  Pravidla ke stažení

Název hry: Příšerky , originální název: Monstre toi, kód: DJ05091.
Popis: Karetní hra pro 1-4 hráče od 6 let prověří váš postřeh a paměť. Budete potřebovat skvělé pozorovací schopnosti a fotografickou paměť, abyste našli všechny stejné vlastnosti mezi touto veselou partou příšerek. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Smoothie , originální název: Smoothie, kód: DJ05192.
Popis: Multivitamínová karetní hra pro 2-4 hráče. Úkolem hráčů je kombinovat své karty s těmi, které jsou vyložené na stole a smíchat nejchutnější koktejl podle vylosovaného receptu.
Pravidla ke stažení

Název hry: Dino Draft, originální název: Dino Draft, kód: DJ05093.
Popis: Strategická karetní hra pro 2-4 hráče od 6 let. Stegosaurus, triceratops, brachiosaurus a pterodaktyl. Vybírejte pečlivě, protože si karty předávají hráči mezi sebou a v každém tahu si můžete vybrat pouze jednu kartu. Pravidla ke stažení

Název hry: Bláznivé kachny, originální název: Crazy Ducks, kód: DJ05181.
Popis: Strategická hra pro 2-4 hráče. Želvy mají 4 nohy, plameňáci jen 1 a kachny 2. Kromě tajných kachen hráčů, které mají 3! Cílem hry je získat co nejvíce karet tak, že zjistíte barvu třínohé kachny, kterou soupeř tají.   Pravidla ke stažení

Název hry: Hledej a najdi - Zvířata světa, originální název: Zanimatch, kód: DJ05153.
Popis: Všechna zvířata jsou pomíchaná a vznikl tak jeden velký chaos. V této karetní hře potřebujete k vítězství rychlost a koncentraci. Vyhrává hráč, který se zbaví všech svých karet jako první.   Pravidla ke stažení

Název hry: Poker junior, originální název: Poker junior, kód: DJ05236.
Popis: Naučte se blafovat, sázet a riskovat! Zjednodušená verze karetní hry pro začátečníky vám pomůže pochopit, jak poker funguje. Hra je pro 2-4 hráče od 7 do 99 let. Cílem hry je během 4 kol získat co nejvíce žetonů.  Pravidla ke stažení
 

Název hry: Blá blá blá - vyprávějte příběhy, originální název: Bla Bla Bla,
k
ód: DJ08462
Popis: Jednoduchá a přitom zábavná hra, kdy pomocí kartiček a hrací kostky vyprávíte příběh dle vlastní fantazie a na základě asociací. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Zvířecí rodinky , originální název: Mix Family, kód: DJ05083
Popis: Rodinná karetní hra. V této hře se zvířecí rodinka skládá ze 3 karet – buď ze tří různých zvířat ve stejné barvě, nebo ze tří stejných zvířat. Jakmile jeden z hráčů vytvoří dostatek rodinek, hra končí a tento hráč vítězí!
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Bataflash, originální název: Bataflash, kód: DJ05118
Popis: Bataflash je postřehová karetní hra vhodná pro děti. Všichni hráči mají svůj balíček karet položených obrázkem dolů. Všichni najednou otočí vrchní kartu ze svého balíčku. Rychlost a postřeh vítězí...  
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Batasaurus, originální název: Batasaurus, kód: DJ05136
Popis: Zapamatujete si, která karta skrývá vašeho nejsilnějšího dinosaura? Jedině tak můžete do dinosauří přebíjené nasadit toho dinosaura, který přemůže dinosaury ostatních. Kdo si to ale nepamatuje, jen těžko se ubrání... Skvělá akční přebíjená s prvky paměťového pexesa.  
Pravidla ke stažení

Název hry: Čarodějky, originální název: Diamoniak, kód: DJ05117
Popis: Svižná karetní hra pro malé čarodějky! Vyhrává ta, které se podaří jako první si postavit z dílků karet svůj zámek. Sbírejte kartičky zámku, kupujte si ty, které vám chybí, chraňte svůj rozestavěný zámek před útokem sousední čarodějky! 
Pravidla ke stažení

Název hry: Rocková kapela , originální název: Rock Band, kód: DJ05085
Popis: Jednoduchá strategická karetní hra pro 2-4 hráče.  Úkolem hráčů je sestavit kapelu se 4 různými hudebníky. Nejprve ale musíte chytit jejich oblíbenou rybu, abyste je nalákali! V této hře se vítězem stává ten, kdo vytvoří první svou kapelu.
Pravidla ke stažení

Název hry: Similix, originální název: Similix, kód: DJ05087
Popis: Rychlá postřehová karetní hra pro 2-5 hráčů od let. Ale pozor! Hra není tak snadná, jak to vypadá. Buďte nejrychlejší a najděte kartu se siluetami, která obsahuje stejné předměty jako karta s obrázky. Můžete hledat tvary podle ilustrací nebo naopak.
Pravidla ke stažení

Název hry: Černý Petr - Mistigri, originální název: Mistigri, kód: DJ05105
Popis: Nádherné provedení oblíbené dětské karetní hry. To, co jej dělá neobyčejným, je fakt, že když dvě stejné karty položíte vedle sebe, vznikne vám z nich nový obrázek. S dětmi si pak o tom, co vidíte, můžete povídat.  Pravidla ke stažení

Název hry: Jedním slovem Junior, originální název: Motamo Junior, kód: DJ05094
Popis: Cílem hry je nechat svého spoluhráče v týmu hádat 4 obrázky na kartě a použít přitom pro popis každého obrázku pouze 1 slovo.  
Pravidla ke stažení

 

Název hry: Kde spí můj medvídek?, originální název: Ourdodoro, kód: DJ05106
Popis: Hráči se snaží šikovnými otázkami dopátrat, kde spí medvídek - pod kterou kartou je schovaný. Hra děti učí nejen správně se ptát, ale i pozorně vnímat odpovědi a jednotlivé detaily.
Pravidla ke stažení

Název hry: Kočičí přebíjená, originální název: Bata - Miau, kód: DJ05139
Popis: Největší kočka vyhrává, ale co když jsou v jednom kole dvě stejně velké kočičí slečny? Pak řekněte Bata - mňau a rozpoutejte rozstřel - další souboj o největší kočičí slečnu.
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Kouzelnická škola, originální název: Magic School, kód: DJ05144
Popis: Rádi byste složili zkoušky čarodějnictví? Pak je třeba spojit síly a získat pro každého hráče správnou magickou položku.
Pravidla ke stažení

 

Název hry: Kvarteto pro nejmenší - Rodinky, originální název: Mini Family,
k
ód: DJ05101
Popis: Veselé kvarteto z Francie. Hráči sbírají karty členů jedné pohádkové rodiny: roztomilé čarodějnické děti a rodiče, potrhlé duchy, zakleté žabky.... Všichni členové rodiny jsou na kartách vyobrazeni, takže děti nemusí umět číst.Pravidla ke stažení

Název hry: Kvarteto pro nejmenší - Zvířátka, originální název: Mini Nature,
k
ód: DJ05128
Popis: Krásné kvarteto, které si mohou zahrát již i nejmenší děti. Zvířátka, která hráči potřebují sesbírat (vždy jde o zvířátka ze stejného přírodního prostředí), jsou na kartách vyobrazena, takže děti nemusí umět číst. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Malá mláďátka, originální název: little Mime, kód: DJ05063
Popis: Malá zvířátka se ztratila. Rychle, pomožme jim najít cestu domů! Vše je uzpůsobeno pro malé děti -  délka hry, ilustrace i jednoduchá pravidla.
Pravidla ke stažení



Název hry: Hádej, kdo jsem, originální název: Kidimime, kód: DJ05089
Popis: Velmi zábavná týmová karetní hra pro 4-6 hráčů od 6 let, ve které se naučíte věnovat pozornost svému spoluhráči. Dobře sledujete pantomimu svého spoluhráče a zjistěte, jakou postavu hraje. Bystrá mysl a dobrá koncentrace jsou klíčem k úspěchu. Pravidla ke stažení
 

Název hry: Mysterax, originální název: Mysterax, kód: DJ05096
Popis: Cílem postřehové hry je co nejrychleji nalézt „vetřelce“ (malý předmět nebo malé zvíře), který nepatří do obrázku na kartě.
Pravidla ke stažení

 

Název hry: Gorila , originální název: Gorilla, kód: DJ05123.
Popis: Taktická karetní hra pro 3-5 hráčů. Hráči se snaží zbavit karet přiřazením zvířat nebo barev.  Vítězem se stává hráč, který odhodí všechny své karty.
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Ovečky a vlci, originální název: Swip´sheep, kód: DJ05145
Popis: Hra prověří vaše strategické myšlení a postřeh. Hráči se snaží během hry získat co nejvíce karet s ovcí. Vítězí hráč, který jich má nejvíce.
Pravidla ke stažení

 

Název hry: Piou Piou, originální název: Piou Piou, kód: DJ05119
Popis: Rychlá a zábavná hra. Pozor na paniku v kurníku, liška číhá. U hry se pobaví celá rodina. Úkolem hráčů je nasbírat během hry tři kuřata, což znamená, že musíte dát dohromady kohouta, slepici a hnízdo. 
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Pipolo, originální název: Pipolo, kód: DJ05108
Popis: Umíte blafovat? A umíte blafovat víc, než osatní? Zkuste si zahrát Pipolo a přesvědčit ostatní, že máte kartu oblečného zvířete, ačkoliv v ruce držíte úplného naháče!
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Piráti, originální název: Piratatak, kód: DJ05113
Popis: Akční karetní hra pro pořádné piráty! Před vyplutím si ale musíte nejprve postavit svou loď! Sbírejte karty, kupujte dílky své lodě a buďte první, kdo ji sestaví celou a bude moci vyplout!
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Poskládej si pohádku Červená Karkulka, originální název: Méchanlou, kód: DJ05126
Popis: Svižná karetní hra o Červené Karkulce, v níž vyhrává ten, komu se jako prvnímu podaří si z karet poskládat známou pohádku. Ale pozor: vlk číhá i v této hře!
Pravidla ke stažení

Název hry: Povolání - kvarteto, originální název: Happy Family, kód: DJ05115
Popis: Každá rodina v tomto velkém kvartetu je složena ze 6 členů (maminky, tatínky, dcery, syny, babičky a dědečka). Cílem hry je shromáždit co nejvíce rodin.
Pravidla ke stažení

Název hry: Pozor na vlka!, originální název: Familou, kód: DJ05103
Popis: Kooperativní karetní hra ve které musíte pomoct všem zvířecím rodinkám se shromáždit a schovat se tak před vlkem! Podaří-li se vám sestavit všech sedm kompletních rodinek, vyhráli jste společně nad vlkem!
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Přebíjená s pejsky - Bata Waf, originální název: Bata - Waf,
kód:
DJ05104
Popis: Veselá a jednoduchá přebíjená ve které největší pes vyhrává, ale co když jsou v jednom kole dva stejně velcí pejsci? Pak řekněte Bata - haf a rozpoutejte rozstřel - další souboj o největšího pejska.
Pravidla ke stažení

Název hry: Tip Top Klap, originální název: Tip Top Clap, kód: DJ05120Popis: Zábavná párty hra pro celou rodinu nebo partičku kamarádů. Karty s úkoly se střídají v rychlém sledu a vy si musíte pamatovat, jaké grimasy či zvuky předváděli spoluhráči před vámi. Pak vše bezchybně zopakujte a přidejte svůj zvuk či pohyb.
Pravidla ke stažení


Název hry: Zvířecí mišmaš , originální název: ANIJUMBLE, kód: DJ05092Popis: Zábavná párty hra pro celou rodinu nebo partičku kamarádů. Karty s úkoly se střídají v rychlém sledu a vy si musíte pamatovat, jaké grimasy či zvuky předváděli spoluhráči před vámi. Pak vše bezchybně zopakujte a přidejte svůj zvuk či pohyb.
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Tinyly - Černý Petr, originální název: Mini Mistigri, kód: DJ06970
Popis: Karetní hra Černý Petr pro malé sběratelky figurek Tinyly. Během hry hráči prověří svůj postřeh a ponoří se do pohádkového světa postaviček Tinyly. Všechny karty ve hře tvoří dvojici kromě karty s Černým Petrem!
Pravidla ke stažení


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UKONČENÍ PRODEJE:


Název hry: ABC mňam, originální název: ABC Miam!, kód: DJ05147
Popis: Karetní hra pro rozvoj slovní zásoby. Příšerky mají chuť na slova…ale ne na jakákoliv! Každá příšerka má ráda něco jiného a může jíst pouze ta slova, která obsahují písmena zobrazená v jejích ústech. 
Pravidla ke stažení



Název hry: Pirátský poklad, originální název: Trézors, kód: DJ05183
Popis: Zahrajte si na piráty a pomocí sázek a taktiky se pokuste získat co největší poklad.  
Pravidla ke stažení


Název hry: Atletické hry, originální název: Athletic games, kód: DJ05172
Popis: Kdo bude vítězem atletických her? Úkolem hráčů je zbavovat se karet pomocí kombinací barev a čísel.
Pravidla ke stažení


Název hry: Vodní bitva, originální název: Bataplouf!, kód: DJ05156.
Popis: Užijte si postřehovou hru ve vaně, v bazénu či třeba na pláži! Mořská zvířátka budou plavat okolo vás a vy se budete snažit být nejrychlejší a ulovit vždy správné mořské "potvůrky". 
Pravidla ke stažení

 

Název hry: Grimasy, originální název: Grimaces, kód: DJ05169
Popis: Procvičte si pozorovací talent a vizuální paměť. Úkolem hráčů je zapamatovat si grimasy a předvést je tak, aby jich spoluhráč uhodl co nejvíce.  
Pravidla ke stažení

Název hry: Sýrová honička, originální název: Cheese Rescue,
k
ód: DJ05149
Popis: Taktická hra, kde myši jedí sýr, kočky loví myši a psi děsí kočky. Dokážete v tomto nepokoji udržet své sýry na stole? 
Pravidla ke stažení

Název hry: Lesní dobrodružství, originální název: Forest Adventure,
k
ód: DJ05180
Popis: Hra má dvě fáze, v první sbíráte karty, ve druhé se snažíte co nejrychleji přelézt po stromech. Vyhrává hráč, který získá nejvíc bodů. Pravidla ke stažení

Název hry: Vedle sebe, originální název: Kotakote, kód: DJ05148
Popis: Pozorovací a rychlostní karetní hra, kterou můžete hrát ve dvou úrovních - karty s úkoly se na stůl pokládají tak, aby nahoru směřovaly 2 obrázky nebo tak, aby nahoru směřoval jen 1 obrázek. Pravidla ke stažení

Název hry: Top Dogs, originální název: Top Dogs,
k
ód: DJ05099
Popis: Slovní hra je určená na procvičování slabik. Karetní hra, kterou si můžete vzít kamkoliv na cesty.
Pravidla ke stažení

Název hry: Savana, originální název: Savana, kód: DJ05110
Popis: Ukažte velkou dávku taktiky a zkuste přebít karty svých soupeřů. Akční karetní hra Savana je ideálním parťákem na dlouhé cesty o prázdninách, na dovolenou pod stanem či na chatě nebo i na školu v přírodě.
Pravidla ke stažení


Název hry: Pytel blech, originální název: Sakapuss, kód: DJ05111
Popis: V této hře budou hráči potřebovat rychlost a strategii. Pouze nejrychlejší kočky uniknou blechám, vším a klíšťatům. Cílem hry je mít na konci co nejméně karet s parazity.
Pravidla ke stažení


Název hry: Černý Petr - Mistibooh, originální název: Mistiboo!, kód: DJ05116
Popis: Bojíte se rádi? Pak se pobavíte s touto vtipnou a zároveň strašidelnou karetní hrou Černý Petr. Pokud budete hrát ve tmě, budou karty svítit díky fosforeskující barvě. Hra je určena pro 2 - 4 hráče ve věku od 4 let.
Pravidla ke stažení


Název hry: Veselá pantomima, originální název: Mimo Rigolo, kód: DJ05138
Popis: Hráči napodobují monstra a jejich legrační pózy. Velmi zábavná hra, u které se budete smát od začátku do konce. Hra prověří vaše pozorovací schopnosti a rychlost.
Pravidla ke stažení


Název hry: Kdo dřív vyrazí na cestu?, originální název: BataPuzzle, kód: DJ05125Popis: Akční karetní hra. Otáčejte karty z balíku a ten, jehož karta bude mít vyšší hodnotu, získává dílek do svého vozidla. Kdo dřív poskládá alespoň jeden dopravní prostředek, vyhrává a může vyrazit na cestu. Pro děti od 4 let. Pravidla ke stažení
 

Název hry: Malé rybičky, originální název: little Puzzle, kód: DJ05060
Popis: Aby byl rybolov úspěšný, potřebujete chytit celé ryby. Rychle - kdo jako první chytí čtyři rybky?
Pravidla ke stažení

 

Název hry: Animomix, originální název: Animomix, kód: DJ05146
Popis: Principem hry je sestravit zvíře ze tří karet, ale pozor. Ne všechny hlavy a nohy lze spojit se všemi těly. 
Pravidla ke stažení



Název hry: Prší! Pro nejmenší! , originální název: Mixamatou, kód: DJ05130
Popis: Vyzkoušejte s dětmi zjednodušené obrázkové Prší! pro nejmenší! Děti od 5 (většinou už i od 4 let) zvládají tuto akční hru Mixamatou v milém provedení veselých kočiček a kocourů. 
Pravidla ke stažení


Název hry: Město hrdinů, originální název: Hero Town, kód: DJ05143
Popis: Město je napadeno, nyní musí nastoupit superhrdinové. Kooperativní hra prověří vaši dobrou paměť a schopnost týmové spolupráce. Pokud se to povede, zachráníte město.
Pravidla ke stažení
 

Název hry: Tinyly - Hledej a najdi, originální název: Mini Méli Mélo, kód: DJ06971
Popis: Karetní postřehová hra pro malé sběratelky figurek Tinyly. Během hry hráči prověří svůj pozorovací talent a ponoří se do pohádkového světa drobností a miniaturních doplňků Tinyly. 
Pravidla ke stažení

Název hry: ABC Cink, originální název: ABC Dring!, kód: DJ08484
Popis: Prověřte si svou slovní zásobu, postřeh a rychlost. První hráč, který spojí vybrané písmeno s prvkem zobrazeným na kartě rychle cinkne na zvonek a získává výhru tohoto kola.  
Pravidla ke stažení

Název hry: Roboti, originální název: Mémo Robots, kód: DJ05097
Popis: Úkolem hráčů je pomocí společné paměti sestavit „Hodného robota“ dříve než „Zlého robota“.
Pravidla ke stažení

 

Název hry: Jedním slovem, originální název: Motamo, kód: DJ05095
Popis: Předměty, postavy, zvířata. Budete muset být dobře soustředění a hledat spojení, abyste uspěli v týmové hře. Nechte svého spoluhráče v týmu hádat 6 obrázků na kartě a použijte přitom pro popis každého obrázku pouze 1 slovo.
Pravidla ke stažení

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.