Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog BS Toys – dřevěné hry

BS Toys – dřevěné hry

Pravidla her ke stažení 15. 1. 2023
Hry a hračky holandské značky BS Toys jsou vytvořeny pro hraní uvnitř i venku a užijí si je všechny věkové kategorie. Všechny hry se primárně zaměřují se na procvičení logiky a motoriky. Kterou vyzkoušíte?
Název hry: Balanční hra - králíci, originální název: Balance Bunnies, kód: BS_GA460
Popis: Hra pro 2 hráče od 4 let. Lišky versus zajíčci! Kdo vyhraje tuto vyrovnávací hru? Cílem hry je položit rodinku lišky/králíčka na balanční desku, aniž by zvířátka spadla. Hráči se střídají v hodu kostkou, která jim ukáže, na jakou barvu mají umístit svou lišku nebo zajíčka.
Pravidla ke stažení

Název hry: Domino - trojúhelníky, originální název: Triangle Dominoes, kód:BS_GA319
Popis: Oblíbená hra domino pro 2 až 4 hráče od 6 let. V této hře se hráči snaží k sobě poskládat trojúhelníky s odpovídajícími barvami a vytvořit tak krásné vzory! Vítězem se stává hráč, který se jako první zbaví všech svých dlaždic. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Logická hra - skládáme duhu, originální název: Speed Bows, kód:BS_GA372
Popis: Logická výzva pro 2-4 hráče od 6 let. Každý hráč dostane sadu barevných dílků duhy a jeho úkolem je reprodukovat obrázek, který vidí na kartě před sebou. Ten, kdo správně vytvoří kopii obrázku jako první, vyhrajete kartu! Vítězí hráč, který jako první nasbíral 10 karet.
Pravidla ke stažení

Název hry: Logické puzzle - čtverec, originální název: Square Puzzle, kód: BS_GA451
Popis: Logická hra pro 1 hráče od 6 let. Cílem hry je správně poskládat dřevěné dílky na karty. Barevné tečky musí odpovídat barvě dílku skládačky. Řešení najdete v dodané brožuře. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Logické puzzle - panda, originální název: Panda's Puzzle, kód: BS_GA452
Popis: Drzá panda se ráda schovává. Vidíte, kde je? Logická hra pro 1 hráče od 6 let. Děti si vyberou jednu kartu s předlohou a postupně umístí všechny dílky tak, aby reprodukovaly obrázek. Dívejte se na pandu v úrovni očí a ne shora.
Pravidla ke stažení

Název hry: Logické puzzle - tvary, originální název: Shape puzzle, kód: BS_GA449
Popis: Zábavné puzzle v krabičce! Logická hra pro 1 hráče od 8 let prověří váš postřeh a trpělivost. Použijte dřevěné dílky a sestavte tvar zobrazený na kartě. Není nutné použít vždy všechny dílky. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Logické puzzle - včelky, originální název: Puzzle Beezzz, kód: BS_GA346
Popis: Logická hra pro 1 hráče od 8 let. Děti si vyberou jednu kartu. Do desky rozmístí včely a barevné dílky podle šablony. Cílem hry je vyplnit včelí úl zbylými dílky. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Motorická hra - Zelenina, originální název: Veggie, kód: BS_GA347
Popis: Motorická hra pro 2 až 4 hráče od 4 let. Hráči se pomocí pinzety snaží uchopit správnou barvu zeleniny. Vítězem se stává hráč, který jako první nasbírá talíř plný zeleniny.
Pravidla ke stažení

Název hry: Nakrmte krokodýla, originální název: Crocodile, kód: BS_GA348
Popis: Motorická hra pro 2 až 3 hráče od 4 let. Krokodýl má stále hlad! Pomozte mu sníst jeho rybu vytlačením všech bublinek z jeho tlamy. Postupujte opatrně, protože ryba musí zůstat v jeho tlamě.
Pravidla ke stažení

Název hry: Na lovu krabů, originální název: Crab Fishing, kód: BS_GA414
Popis: Hra pro 2 hráče od 3 let. Nastalo ideální počasí pro lov krabů. Oba hráči se současně snaží pochytat co nejvíce krabů a zvítězit. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Poskládej si draka, originální název: Dragons' Stack, kód: BS_GA406
Popis: Zábavná motorická hra pro 2-4 hráče od 6 let. Hráči se snaží jako první sestavit draka s krkem ve správném barevném pořadí. Nejprve zatřeste věží, která vám určí pořadí barev. Pak hráči pomocí meče umisťují barevné hrací dílky na svého draka. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Rámečky - logická výzva, originální název: Frames, kód: BS_GA349
Popis: Logická hra pro 2 až 4 hráče od 8 let. Hráči otočí jednu kartu se vzorem a snaží se co nejrychleji reprodukovat obrázek pomocí rámečků. Kdo je nejlepší a nejrychlejší stavitel? 
Pravidla ke stažení

Název hry: Stolní hokej 2v1, originální název: Sling Puck / Table Hockey, kód: BS_GA458
Popis: Stolní hra pro 2 hráče od 6 let. V první hře je cílem vstřelit své 4 žetony na políčko s nejvyšším číslem. Ve druhé hře vítězí hráč, který jako první vstřelí 7 gólů pukem do branky pomocí posunovače. 
Pravidla ke stažení

Název hry: Žirafí výzva, originální název: Giraffe challenge, kód: BS_GA439
Popis: Postřehová a logická hra pro 1 hráče od 4 let. Cílem hry je uspořádat barevné dílky ve stejném pořadí, jaké je zobrazeno na kartách.
Pravidla ke stažení

Název hry: 3 v řadě, originální název: 3 in a row, kód: BS_GA456
Popis: Hra pro 2 hráče od 8 let. Cílem hry je reprodukovat puntíkované vzory z karet do šestiúhelníkového rámečku. 
Pravidla ke stažení