Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog 70 tipů na vánoční dárky od značky Djeco

70 tipů na vánoční dárky od značky Djeco

Tipy na hry & hračky 14. 10. 2024
Tereza Kotilová
Už jste někdy dostali 70 tipů na vánoční dárky? Že je to dost? Ano! Chceme, abyste si udělali rozhled, co všechno vám může francouzská značka Djeco nabídnout. A díky tomu věříme, že pro vás bude hračka si vybrat. Možná objevíte něco, co jste doposud neznali a budete mít rázem jasno, čím letos u vás doma Ježíšek oslní.
70 tipů na vánoční dárky od značky Djeco

Naše i vaše oblíbená značka Djeco je tu s námi již 70 let, a za tuto dobu přináší do dětského světa spoustu radosti v podobě her, hraček, kreativních sad a designových doplňků. To by v tom byl háček, abyste z takto široké nabídky nevybrali nějaký ten hezký, originální a tuze zábavný dárek pod stromeček. Abychom vám to ulehčili, máme tu pro vás nabitý seznam s naším doporučením. 
 

Djeco slaví 👉 70 👈 tipů na vánoční dárky

1. Panenka Lovely Pomea 

Djeco přichází s novou řadou panenek Lovely Pomea, které jsou staršími sourozenci k řadě miminek Baby Pomea. Panenky jsou vyrobeny z měkkého vinylu a mají vlásky, takže je děti mohou česat a vytvářet jim různé účesy. Když je položíte na záda, zavřou oči a vypadají jako spící. Nemáte ještě ani miminko, ani panenku? Pak je to ideální příležitost koupit rovnou sourozenecké duo. A pozor – v nabídce je i kluk Fred!

Panenky Lovely Pomea Panenky Lovely Pomea

2. Sběratelské figurky Arty Toys 

Vstupte do světa fantazie s postavičkami Arty Toys a užijte si nekonečnou zábavu při vymýšlení příběhů mezi princeznami, rytíři a piráty. Ježíšek má být štědrý, neváhejte proto využít naší skvělé nabídky výhodných balíčků a pořiďte rovnou celou sadu figurek. Tak který to bude? Balíček Arty Toys rytířibalíček Arty Toys princezny, nebo snad balíček Arty Toys piráti?

Balíček Arty Toys piráti Balíček Arty Toys - princezny Candy & Columba & Věž pro princezny Balíček Arty Toys velký - rytíři Spider a beranidlo & Flameo & Drack & Spider & Draculum

3. Sběratelské figurky Djeco Tinyly 

Další možnost průniku do fantazijního světa, tentokrát plného princezen a víl, máte s originálními figurkami Djeco Tinyly, kde každá je dílem opravdového umělce, se kterými Djeco dlouhodobě spolupracuje. Využijte výhodných balíčků, které jsme pro vás k příležitosti Vánoc připravili. 
 
Tinyly - Grace & StellaTinyly - Sylvia & Fox v lesním domkuTinyly - Amy & Mushy

4. Výtvarná sada "Kreslení na dřevo"

Vstupte do světa kreativity s originální výtvarnou aktivitou, která je momentální novinkou mezi kreativními sadami od Djeco – kreslení na dřevo. Tato výtvarná sada umožňuje malým umělcům vytvářet nádherné poetické ilustrace pomocí speciálních štětcových fixů. Každý dřevěný panel je navržen s praktickými drážkami, které vedou inkoust a zabraňují míchání barev, což dětem umožňuje dosáhnout skvělých výsledků. Výtvarná sada udělá radost dětem ve věku od 6 do 10 let. 

Výtvarná sada "Kreslení na dřevo" Výtvarná sada "Kreslení na dřevo"

5. Kreativní sada "Vyrob si sám" 

Objevte úžasné kreativní DIY sady Vyrob si sám, které vám i vašim dětem přinesou hodiny smysluplně stráveného času nad výrobou překrásného talismanu, dárečku či vkusného doplňku pro radost. Sady obsahují kompletně všechno, co je pro výrobu daného produktu potřeba. Co takhle zkusit techniku batikování, nebo si vyrobit vlastní promítačku souhvězdíTyto sady si hrdě nesou ocenění v soutěži Dobrá hračka.

6. Kulinářská sada

Vaří vaše děti rády? Pak jim udělá radost jakákoliv kulinářská sada Djeco, se kterou můžou připravit vaší oblíbenou kuchyni úplně samy a ještě si u toho užijí zábavné hraní. Máte rádi sushi? Není problém. Za pár minut servírujeme sushi rolky s lososem. Hra zabaví děti už od 4 let.  

Sushi restaurace - Aki & Maki Sushi restaurace - Aki & Maki

7. Vzdělávací hra Sologic 

Znáte vzdělávací hry Sologic? Je to sada logických her nejen pro školáky přibližně ve věku od 7 do cca 99 let. Hry Sologic učí děti trpělivosti, logickému uvažování nad hrou i strategickému myšlení. Rozmanitost těchto her je v Agátině světě opravdu široká. My vám protentokrát doporučíme Pentanimo či HotelogicTyto hry si hrdě nesou ocenění v soutěži Dobrá hračka.

Vzdělávací hra Sologic : Pentanimo Vzdělávací hra Sologic : Pentanimo

8. Výtvarná sada "Pískování"

Jednoduchá technika pískování bude bavit všechny kreativní děti od 5 do 8 let. V sadě najdou vše, co budou k výrobě oslnivého díla potřebovat. Že se bojíte nepořádku z písku? Není třeba se bát, protože děti po celou dobu pískují v obalové krabici, aby písek nerozházely všude kolem. Vyzkoušejte třeba naši novinku Noční zvířata

Pískování: Noční zvířata Pískování: Noční zvířata

9. Vzdělávací hra Eduludo 

Znáte vzdělávací hry Eduludo? Je to řada didaktických her pro předškoláky a malé školáky přibližně ve věku od 4 do cca 7 let. Děti si díky těmto vzdělávacím hrám rozvíjejí různorodé předškolní schopnosti – učí se počítat, poznávat délky, tvary, barvy, učí se logicky přemýšlet, orientovat se v prostoru a mnoho dalšího. Hry jsou určeny vždy pro jednoho hráče a jednoho rodiče, který při hře vypomáhá. Vyzkoušejte Skládáme tvary či Programování. Tyto hry si hrdě nesou ocenění v soutěži Dobrá hračka.

10. Crazy Motors 

Objevte kolekci originálních a výstředních autíček Crazy Motors, která bude bavit kluky i holky. Sběratelská kovová autíčka jsou v měřítku 1:43, mají pryžové odpružení a pneumatiky. Každé vozidlo má nezaměnitelný vzhled a svého originálního řidiče. Rozjeďte závody autíček na plný plyn a nechte se unášet hrou. 

Balíček Crazy Motors - Taxi Joe & Shark N'Go & Pirate Wheels & Miss Burgundy & Green Flash Garáže Crazy Motors Balíček Crazy Motors - Hurry Police & Visitor X & Red skull & Dragon Fire & Mister Wings

11. Úložný box na hračky 

Kam s těmi všemi hračkami? Přeci do hravého úložného boxu, který bude krásným doplňkem každého pokojíčku. 

Úložný box na hračky Djeco Úložný box na hračky Djeco

12. Dětská kabelka či ledvinka 

Malé parádnice i malí parádníci ocení taštičku na drobnosti, kterou mohou nosit stále při sobě. Pro holčičky kabelku, pro chlapečky ledvinku. Ale klidně i naopak. 

Dětská ledvinka Djeco Dětská kabelka Djeco

13. Vzdělávací hra Cool School 

Pojďte si zahrát naučné deskové hry, které jsou dětem skvělou přípravou do praktického života. Hry z edice Cool School baví i rodiče. Novinkou v této řadě je hra Loto – čtyři roční období, ve které děti zjistí, které ovoce, zelenina a znaky jsou typické pro jednotlivá roční období. Stálicí pak Cool School – Tržnice, kde se děti učí hodnotě peněz. Tyto hry si hrdě nesou ocenění v soutěži Dobrá hračka.

Cool School – Malá tržnice – učíme se nakupovat Cool School – 4 roční období

14. Puzzle "Siluety"

Typické puzzle pro značku Djeco je to, které má místo klasické čtyřhranné krabičky právě onu siluetu obrázku, který si děti postaví. Celý produkt je tak pro děti více poutavější a wow efekt přichází ihned. Co takhle využít 24 dílkové puzzle s dráčkem Edmondem jako odpočítávání dní do Vánoc? 

Puzzle - dráček Edmond - 24 ks Puzzle - dráček Edmond - 24 ks

15. Tajný deník 

Pro zapisování zážitků a momentů, které si děti chtějí navždy uchovat pouze pro sebe, je ideální pořídit tajný deník s magickým perem. Zapsaný text se zobrazí pouze po nasvícení světélkem na víčku magického pera.

Tajný deník s magickým perem Tajný deník s magickým perem 

16. Dřevěné počítadlo pro nejmenší 

Dřevěné motorické hračky baví už ty nejmenší. Jakmile je navíc součástí jakési počítadlo, kde je smyslem posouvat korálky po spirále, je zábava zaručena na dlouhou dobu. U značky Djeco si navíc můžete být jisti ekologickou výrobou ze dřeva s certifikátem FSC. 

 Motorický labyrint se zvířátkyDřevěné počítadlo ve tvaru kužele

17. Puzzle duo 

Oblíbená řada produktů od značky Djeco, to je puzzle duo, kde děti vždy hledají dvě půlky, které k sobě patří podle určitého pravidla. Dvoudílné puzzle rozvíjí logiku, jemnou motoriku a pozorovací schopnosti. 

18. Karetní hry 

Na karetní hry je Djeco expert! Takový výběr karetek snad nikde jinde nenajdete. Od přebíjené, přes kvarteta až po důmyslně promyšlené hry, které zabaví celou rodinu doma i na cestách. Jednou z nejoblíbenějších karetních her od Djeco jsou jednoznačně Čarodějky (verze více pro kluky pak Piráti)Tyto hry si hrdě nesou ocenění v soutěži Dobrá hračka.

Karetní hry Djeco Karetní hry Djeco: Čarodějky

19. Loto 

Oblíbená hra Loto patří mezi historicky nejstarší hru od značky Djeco. Dnes si můžete vybrat z mnoha témat a typů. Hra je jednoduchá, tedy jí zvládají už i ti nejmenší. Co takhle vyzkoušet hmatové lotoTato hra si hrdě nese ocenění v soutěži Dobrá hračka.

Hmatové loto - Zvířátka Hmatové loto - Zvířátka

20. Hodinky 

Parádní doplněk, ale zároveň nástroj, který dětem pomáhá orientovat se v čase, chodit včas a mít přehled o tom, jak je dlouhý den. Hodinky Djeco můžete dětem pořídit v digitálním i analogovém provedení – vždy však v originálním designu. 

Hodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky DjecoHodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky Djeco
 

21. Výtvarný kufřík  

Podpořte své děti v jejich uměleckém rozletu a pořiďte jim výtvarný kufřík, který si mohou dozdobit dle své fantazie. Veselé barvy a kvalitní výtvarné potřeby v kufříku potěší všechny tvůrčí děti od 6 let nebo i šikovné předškoláky. Tento kufřík si hrdě nese ocenění v soutěži Dobrá hračka.

Výtvarný kufřík Djeco Výtvarný kufřík Djeco

22. Kooperativní hra: Pomáháme zvířátkům 

Jednoduchá hra už od 2,5 let, která od dětí vyžaduje kooperaci a učí je táhnout za jeden provaz. Jedna hra trvá asi 10 minut, tak akorát pro malé děti na udržení pozornosti. O co ve hře Pomáháme zvířátkům jde? Dostat společnými silami čtyři zvířátka do svého iglú na ledovém poli. Podaří se vám to?

Kooperativní hra: Pomáháme zvířátkům 

23. Magický deštník 

Že venku prší? Vůbec nevadí! S magickým deštníkem totiž chodí do deště rádo každé dítě. Stačí ho nechat chvíli zmoknout a rázem se jeho design mění. Wááááu!

Magický deštník Djeco Magický deštník Djeco

24. Kouzelné omalovánky 

Omalovánky vždycky spraví pochmurný den. Co takhle pořídit kouzelné omalovánky, které vašemu dítěti vydrží na věky věků? K radosti z nich postačí voda a poté co děti přetřou bílé plochy kouzelnou tužkou, jako zázrakem se objevují obrázky.  

Kouzelné omalovánky Djeco Kouzelné omalovánky Djeco

25. Létající drak 

Chcete toho nejoriginálnějšího létajícího draka, se kterým si vaše děti užijí každou fujavici? Pořiďte jim maxi létajícího draka Djeco. 

Maxi létající drak Djeco Maxi létající drak Djeco

26. Samolepky 

Existuje dítě, které by nemělo rádo samolepky? Nemyslíme si. Originálních samolepek má Djeco pěknou zásobárnu, tak nějaké určitě vyberte. 

Samolepky Djeco Samolepky Djeco

27. Dřevěné korálky 

Navlékají vaše děti rády korálky? Pak jim určitě pořiďte dřevěné korálky Djeco, se kterými budou moct vytvářet vlastní šperky a tím rozvíjet svou fantazii a kreativitu. 

Dřevěné korálky Djeco Dřevěné korálky Djeco Dřevěné korálky Djeco

28. Kreativní sada “Inspired by” 

Pojďte s námi nakouknout do krabiček zábavných a kreativních her z dílny Djeco, inspirované světovými umělci. Poznejte kreativní sady „Inspired by“, které vás i vaše děti propojí s velkými umělci a vy si tak budete moct zkusit vytvořit jejich díla hned několika různými technikami.  

Kreativní hra - Frida Kahlo - Coyoacán Kreativní hra - Alfons Mucha - Krásné ženy Kreativní hra - Vincenta Van Gogh - Na jihu

29. Dřevěné šroubování 

Jednoduchá motorická hra na procvičování zručnosti je ideální pro malé děti od 18 měsíců. Úkolem dětí je spojit pomocí šroubování 4 zvířátka – králíka, psa, kočku a krávu. Hra napomáhá rozvoji jemné motoriky a učí děti soustředění a rozpoznávání barev. 

Dřevěné šroubování Djeco Dřevěné šroubování Djeco

30. Omalovánky s překvapením 

Zabavte děti tvůrčí činností – pořiďte jim omalovánky s překvapením. Děti si vybarví ilustrace a poté si prohlédnou 3D výřezy, pod kterými se objeví malé detaily k vybarvení. Vzniknou tak krásné prostorové obrázky s 3D efektem.  

Omalovánky s překvapením Djeco Omalovánky s překvapením Djeco

31. Kouzelnická sada 

Uspořádejte si doma parádní představení plné iluzí s kouzelnickou sadou Djeco. Tajemná krabička skrývá celkem 20 ohromných triků pro malé kouzelníky od 8 do 12 let. 

Kouzelnická sada Djeco Kouzelnická sada Djeco

32. Magnetický rybolov 

Užijte si hru na rybáře. Zábavná verze magnetického rybaření se spoustou barevných rybiček. Do hry se mohou zapojit nejen děti, ale pobaví se i tatínci či dědečkové – rybáři. Hra podporuje rozvoj motoriky. 

Magnetický rybolov Djeco   Magnetický rybolov Djeco   Magnetický rybolov Djeco 

33. Krájení ovoce a zeleniny 

Krájení ovoce a zeleniny podporuje rozvoj jemné motoriky, a navíc se děti mohou věnovat oblíbené činnosti – napodobování maminky při vaření. Ovoce i zeleninu mohou děti krájet stále dokola. V sadě je i dřevěné prkénko a nůž. Jednotlivé dílky se spojují pomocí suchého zipu.  

Krájení ovoce a zeleniny Djeco Krájení ovoce a zeleniny Djeco

34. Navlékací motorická hra 

Jednoduchá navlékací motorická hra pro děti od 2 let. Děti se zabaví navlékáním zvířátek na dvě šňůrky, díky čemuž mohou dát volný průchod své představivosti a procvičit jemnou motoriku. Navlékat mohou podle velikosti, nebo můžete říkat jednotlivá zvířátka a děti je vyhledají a navléknou. Možností je spoustu. 

Navlékací motorická hra Djeco Navlékací motorická hra Djeco

35. Pan Perníček Oskar a jeho Skořička 

Krásný a originální dárek pro děti od 3 let, kdy si mohou ozdobit perníčky Oskara, Skořičku a malou hvězdu. K dispozice mají různobarevné cukrové ozdoby, čokoládu a cukrovou polevu. Pan Perníček Oskar a jeho Skořička jsou uloženy v krásné dekorativní krabičce. 

Pan Perníček Oskar a jeho Skořička 

36. Zatloukačka

Perfektní zatloukací hra pro děti od 4 let. Děti mají za úkol najít správné části obrázku a připevnit je na korkovou desku pomocí hřebíčků a kladiva, aby vytvořily auto podle předlohy. Auta mohou samozřejmě tvořit také podle své fantazie, a tak ve hře rozvíjet představivost i jemnou motoriku. Tato hra si hrdě nese ocenění v soutěži Dobrá hračka

Zatloukačka Djeco Zatloukačka Djeco Zatloukačka Djeco 

37. Zrcadlové obrázky 

Zrcadlové obrázky naučí děti hrát si s odrazem. Děti umístí jeden z obrázků pod zrcadlo a otáčí jím, dokud nenajdou správný tvar na kartičce. Obrázky pod zrcadlem se mění a obrazy se objevují jako mávnutím kouzelného proutku! Originální hra pro děti od 4 let. Tato hra si hrdě nese ocenění v soutěži Dobrá hračka

Zrcadlové obrázky Djeco Zrcadlové obrázky Djeco Zrcadlové obrázky Djeco

38. Zvuková hračka Animambo 

Baví vaše děti hudba už od útlého věku? Pak se porozhlédněte mezi dřevěnými zvukovými hračkami Animambo, které tento zájem dokonale podporují, a navíc překrásně vypadají. 

Zvuková hračka Animambo 

39. Hra s propisotem – Savana, poušť a severní pól 

S touto kreativní sadou si děti pomocí propisotu vytvoří tři krásné krajinky se zvířátky – savanu, poušť a severní pól. Jak? Děti si vyberou obrázek, položí fólii na místo, kam chtějí obrázek z ní umístit a dřívkem po obrázku jemně přejíždějí. Ve chvíli, kdy obrázek na fólii zesvětlí je přenesen na papíře. Pak lze sejmout fólii a tadáááá. Originální a kreativní zábava pro děti zhruba od 4 do 8 let. Tato hra si hrdě nese ocenění v soutěži Dobrá hračka

Hra s propisotem – Savana, poušť a severní pól  Hra s propisotem – Savana, poušť a severní pól 

40. Dominová dráha – Zig & Go Junior 

Dřevěná dominová dráha s různými prvky pro děti od 5 let. K sestavení dráhy je třeba prokázat vynalézavost a logiku. Děti díky této dráze pochopí, jak funguje řetězová reakce. Z této sady lze postavit 3 různé dráhy podle návodu, nebo zapojí fantazii a vytvoří si dráhu vlastní. Možnosti jsou nekonečné! 

Dominová dráha – Zig & Go Junior Dominová dráha – Zig & Go Junior

41. Dětský textilní kufřík 

Dětský textilní kufřík je ideální na cestování na dovolenou i na víkend k babičce. Kufřík je z pevného plátna v jemných barvách hezky ilustrovaný podmořským dekorem. Navíc je vodotěsný a uvnitř děti najdou velkou přihrádku se dvěma přepážkami. 

Dětský textilní kufřík Djeco Dětský textilní kufřík Djeco Dětský textilní kufřík Djeco

42. Origami

Zábavná sada origami Djeco pro malé milovníky skládaček z papíru je skvělý úvod do tohoto umění. Sada obsahuje předtištěné papíry a doplňky, ze kterých si děti podle přiloženého návodu složí origami skládačky. S výrobky si pak mohou hrát.

Origami  Origami  Origami  Origami

43. Tetovačky 

Tetovaček není nikdy dost! Vyberte si ze široké nabídky netradičních vzorů a témat, které Djeco nabízí. 

Tetovačky DjecoTetovačky DjecoTetovačky DjecoTetovačky DjecoTetovačky Djeco 

44. Ergonomické dětské fixy ťupkovací 

Máte doma začínajícího umělce? Pak se mu budou hodit ergonomické dětské fixy s kulatým hrotem, které jsou speciálně vyvinuty pro malé dětské ruce. Hrot, který mají fixy kulatý, se nezničí ani při větším tlaku na špičku a děti s ním mohou vytvářet ťupky. 

Ergonomické dětské fixy ťupkovací   Ergonomické dětské fixy ťupkovací  Ergonomické dětské fixy ťupkovací  

45. Dětský batůžek s nosítkem pro panenku

Ideální dárek pro holčičky od 3 let, které se nechtějí odloučit od své panenky. Na přední straně batůžku je našité nosítko, do kterého se vejde panenka do velikosti 42 cm. Malá maminka tak může vyrazit na procházku či na výlet i s malou panenkou na zádech. Díky poutkům na suchý zip bude panenka v bezpečí a nevypadne. Batůžek s nosítkem má nastavitelné popruhy a lze je přizpůsobit velikosti dítěte.

Dětský batůžek s nosítkem pro panenku Dětský batůžek s nosítkem pro panenku

46. Desková hra

Djeco umí svižné a graficky moc hezky zpracované deskové hry. Pojďte využít čas společně a zahrát si nějakou z deskovek Djeco. Doporučujeme zkusit paměťovou hru Pozor, zloději!, strategickou hru Piratrix, taktickou hru A mám tě! nebo strategickou hru Žraloci na lovu. Pravidla v českém znění najdete vždy ke stažení u příslušné hry.

    

47. Omalovánky: Barevná galerie 

Objevte nádherné omalovánky pro děti i dospělé na jemném papíru umělecké kvality. Sada omalovánek obsahuje 3 velké obrázky k vybarvení, které si naplno užijí děti od 8 let. Ať už se budete řídit barevnou paletou a šablonou v návodu, nebo popustíte uzdu své fantazii, je jen na vás, jak tyto plakáty vybarvíte! 

Omalovánky: Barevná galerie  Omalovánky: Barevná galerie  Omalovánky: Barevná galerie 

48. Desková hra pro nejmenší: Cestička se zvířátky 

Cestička se zvířátky je jednoduchá desková hra pro nejmenší děti již od 2,5 let v nápadité podobě. Jak se hra hraje? Děti hází barevnou kostkou a snaží se, aby jejich zvířátko došlo do cíle jako první. Pozor však musí dát na včelku, která může děti vrátit na herním plánu zpět a cestu tak malinko zkomplikovat. Tato hra si hrdě nese ocenění v soutěži Dobrá hračka

Desková hra pro nejmenší: Cestička se zvířátky  Desková hra pro nejmenší: Cestička se zvířátky 

49. Zvířátkové domino

Oblíbená dětská hra Domino v tradičním i originálním pojetí. Jedna strana dílků je určena menším dětem, druhá větším. Menší děti přiřazují k sobě stejná zvířátka, větší mohou hrát s puntíky. Na výběr je hned z několika variant.

Zvířátkové dominoZvířátkové domino   Zvířátkové domino

50. Výtvarná hra Chameleon – omyvatelné prstové barvy 

Kreativní sada, která zabaví i ty nejmenší děti od 18 měsíců. Skvělý úvod nejmenších dětí do umění a malby. Stačí otevřít plastové pouzdro, stříknout pár kapek barvy a poté je prsty rozetřít. Barvu lze omýt vodou a začít znovu. S výtvarnou hrou Chameleon si děti pokaždé vytvoří jinak barevný obrázek v režii své fantazie. Tato výtvarná hra si hrdě nese ocenění v soutěži Dobrá hračka.

Výtvarná hra Chameleon – omyvatelné prstové barvy 
Výtvarná hra Chameleon – omyvatelné prstové barvy 

51. Kreativní sada s razítky

Kreativní sada s razítky s různými tvary a motivy, díky kterým děti vytvářejí fantazijní obrázky. Obrázky ožívají a jsou pokaždé jiné! Fantazii se meze nekladou a děti mohou pomocí těchto razítek dotvořit i své vlastní obrázky mimo sadu. V sadě vždy najdete 7 robustních, snadno uchopitelných razítek, 3 velké inkoustové polštářky a 4 předlohy k dotvoření. 

Kreativní sada s razítky Djeco Kreativní sada s razítky Djeco Kreativní sada s razítky Djeco Kreativní sada s razítky Djeco

52. Dešťové korálky 

Znáte dešťové korálky? Jde o hračku pro děti od 12 měsíců v podobě plastového tvaru, který má uprostřed spirálu a kuličky. Ty při otáčení válce padají a připomínají tak uklidňující zvuk deště. Tvar dešťových korálků umožňuje dětem snadné držení. Hračka perfektně stimuluje dětské smysly.  

Dešťové korálky DjecoDešťové korálky Djeco Dešťové korálky Djeco  

53. Dárková sada pro miminko

Roztomilá dárková sada pro děti od 3 měsíců obsahuje chrastítka a kousátka ze dřeva a měkkého silikonu, které rozvíjejí jemnou motoriku a stimulují zrakové a sluchové vnímání. Pro miminka to nejlepší, co může být. 

Dárková sada pro miminko Djeco Dárková sada pro miminko Djeco

54. Dětská pončo pláštěnka

Pojďme si užít zábavnou procházku v dešti s originální pončo pláštěnkou. Chytrá a praktická pláštěnka s kapucí pro děti od 3 do 5 let je měkká a poddajná. Příjemně se nosí a dětem se v ní snadno pohybuje. Pláštěnka se zapíná pomocí druků. Ideální doplněk pro zpestření výletů v dešti!

Dětská pončo pláštěnka Djeco Dětská pončo pláštěnka Djeco Dětská pončo pláštěnka Djeco

 
55. Dřevěná skládačka z kostek 

Vertikální skládačka z 9 dřevěných kostek je určená pro děti od 3 let. Kostičky se postupně navlékají na tyčky až vznikne obrázek. Úkolem dětí je sestavit kostky tak, aby reprodukovaly 4 ilustrace zvířat. Děti se u dřevěné skládačky z kostek baví a zároveň procvičují svoji jemnou motoriku. 

Dřevěná skládačka z kostek Djeco Dřevěná skládačka z kostek Djeco

56. Tahací dřevěná hračka 

Tahací zvířátko měl ve svém dětství snad úplně každý. Pořiďte ho i vašemu čerstvému chodci, ať jsou jeho první krůčky pestřejší o kamaráda, který bude všude chodit s ním.  

Tahací dřevěná hračka  Djeco Tahací dřevěná hračka  DjecoTahací dřevěná hračka  Djeco

57. Povolání v kufříku 

Děti si velice rády hrají na povolání nejen svých rodičů. Dopřejte jim tuto kreativní zábavu s kufříkem Djeco, ve kterém najdou kompletní sadu pro zábavné hraní. Co takhle stát se veterinářem

Kufřík Djeco: VeterinářKufřík Djeco: Veterinář 

58. Hra na rovnováhu 

Dřevěná stavební hra, která děti od 3 let naučí porozumět základům rovnováhy. Vyberte si jednu kartu a na základnu začněte stavět figurky tak, abyste reprodukovali strukturu z obrázku. Při stavbě se ujistěte, že figurky jsou umístěny správným směrem, jinak se vám celá stavba zhroutí. Celkem mohou děti postavit 20 modelů ve 3 úrovních obtížnosti. 

Ze Stakaboom - hra s rovnováhou Ze Stakaboom - hra s rovnováhou

59. Puzzle silnice 

Staví vaše děti rády silnice a hrají si na dopravní provoz? Pak se jim bude líbit snadno sestavitelná kartonová skládačka puzzle – silnice s mnoha možnostmi realizace. Silnici postaví pokaždé jinak, přidají autíčka a hra může začít. V sadě je celkem 21 dílků. 

Puzzle silnice Djeco Puzzle silnice Djeco Puzzle silnice Djeco

60. Dřevěná vkládačka 

Dřevěná vkládačka pro ty nejmenší je záruka úspěchu. Vkládací komponenty jsou uzpůsobené pro malé dětské ručičky, dobře se s nimi manipuluje. Lze si s nimi hrát i samostatně. Můžete s dětmi vymýšlet různé hry nebo příběhy. 

Dřevěná vkládačka  DjecoDřevěná vkládačka  DjecoDřevěná vkládačka  Djeco

61. Poznávací didaktické puzzle 

Objevte skvělé didaktické puzzle pro malé děti. Obrázek z 35 velkých a pevných dílků ukazuje zvířátka ze statku, které děti mohou pojmenovávat, počítat, říkat si co jedí, jak se řeknou anglicky... Možností je nespočet. Po okrajích navíc najdete vyobrazené obrázky k hledání. Najdete s dětmi všechny? 

Poznávací didaktické puzzle  Djeco Poznávací didaktické puzzle  Djeco

62. Hravé jídelní sety

Kdo by si rád nehrál na kuchaříčka či kuchařinku po vzoru svých rodičů? Pojďte si vaření a servírování zpestřit hravými jídelními sety, které nadchnou každé dítě. Pro malé čarodejnice a kouzelníky volte čarodějnický kotlík, ve které vám mohou uvařit kouzelnou polévku, pro malé princezny a princátka přijde vhod sada dortíků. pro milovníky kočiček máme jídelní set s koťátky na doma a piknikový set na ven. Co vyberete?

Piknikový set Djeco - koťátka Čarodějnický kotlík Djeco Dezerty pro princezny Djeco Jídelní set Djeco - koťátka 

63. Motorická hra: Odemykání zámků

Originální motorická hra, díky které si děti od 3 let mohou trénovat motorické schopnosti otevíráním a zavíráním různých zámků společně se zvířátky.

Motorická hra: Odemykání zámků Motorická hra: Odemykání zámků

64. Hry na domácnost: Žehlení 

Zapojte děti do běžného chodu domácnosti hravou formou, pořiďte jim vlastní žehlicí prkno s žehličkou. Sada dětem umožňuje žehlit prádlo stejně jako to vidí u maminky nebo tatínka. Teplotu žehličky si dítě nastaví otočením knoflíku, pak si vybere jeden z 5 kusů zmačkaného oblečení, které položí na žehlící prkno a jako mávnutím kouzelného proutku se všechny záhyby na oblečení pod žehličkou krásně vyhladí. Kromě rozvoje motoriky a fantazie si děti užijí napodobování dospělých. Zábavný způsob, jak se dětem předat přínos žehlení, nemyslíte? 

Hry na domácnost: Žehlení  Hry na domácnost: Žehlení  Hry na domácnost: Žehlení 

65. Budík 

Chcete, aby se vašim dětem ráno vstávalo příjemněji? Pořiďte jim okouzlující funkční budík, který vzbudí i ty největší spáče. Děti se díky budíku lépe naučí vnímat čas. Budík Djeco má tichý quartz strojek a díky světelnému tlačítku vidí děti čas i ve tmě.  

Budík DjecoBudík Djeco Budík Djeco Budík Djeco

66. Pokladnička 

Naučte děti odkládat si peníze stranou s úžasnou pokladničkou Djeco, která se rázem může proměnit v tajemnou truhlu s pokladem. Pokladnička je opatřena bezpečnostním zámkem a k dispozici mají děti 2 klíče. Spodní část je vyložena sametem a kovový lemovaný otvor na peníze chrání pokladničku před poškozením.

Pokladnička  Djeco Pokladnička  Djeco  

67. Dětský stan 

Barevný prostorný stan Djeco, který si najde své místo jak v dětském pokoji, tak i v létě na zahradě. Krásný dárek, který vytvoří pro děti jejich malý osobní prostor a také úžasné místo pro schovku. Stan má přední vchod a dvě kruhová okna na boku.  

Dětský stan Djeco - maringotka Dětský stan Djeco Dětský stan Djeco - Vesmírná raketa 

68. Hrací skříňka – šperkovnice 

Krásná šperkovnice a hrací skříňka v jednom je sen každé malé parádnice. Stačí šperkovnici otevřít a rázem se z ní začne linout líbezný zvuk, při kterém se parádnice může načančat.

Hrací skříňka – šperkovnice DjecoHrací skříňka – šperkovnice DjecoHrací skříňka – šperkovnice DjecoHrací skříňka – šperkovnice Djeco 

69. Kouzelný talisman 

Takový malý talisman na krk může skrývat nejedno tajemství, které si v něm může jeho majitel nosit. Talisman nosí štěstí, přináší radost, stvrzuje přátelství či jen tak zdobí krk malé parádnice. Využití je mnoho a radost z překrásné drobnosti bude zaručeně veliká. Přívěsek navíc může ladit se sběratelskou figurkou Djeco Tinyly.
 
Kouzelný talisman Djeco  Kouzelný talisman Djeco

70. Puzz'Art 

S Puzz'Art propadnete kouzlu barevné grafiky, protože tohle puzzle je tak nádherně ilustrované, že ho je radost skládat. Nový formát bez rohů a hranic v siluetě zvířete vás i vaše děti ohromí. 

Puzz'Art Puzz'Art Puzz'Art 

Tak co jste vybrali? Určitě s námi sdílejte váš výběr a radost z něho v naší facebookové skupině Agátina hravá poradna a inspirujte tak ostatní.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.